14 december, 2017

Tussen 2 Feestenloop op dinsdagavond 26 december

tussen 2 feestenloopVoor de 10de editie van de Tussen-2-Feestenloop op dinsdagavond 26 december 2017 vanaf 19 uur trekt de Personeelsraad van de Brandweer Knokke Heist opnieuw alle registers open. De organisatoren verwachten aan de start van deze avondlijke kerstcorrida langs de brede winkelboulevards van Lippenslaan en Dumortierlaan opnieuw minstens een 1000-tal enthousiastelingen die goed ge(kerst)mutst door het Knokse handelscentrum zullen hossen.

Tweede kerstdag is sowieso het ideale moment om de overtollige kilootjes van kerstkalkoen en -bûche af te joggen en in vorm te geraken voor het nieuwe jaar.  Zoals vorige jaren is er een gratis kinderloop van 1 km en een familieloop van 5 en 10 km.  De vele nevenklassementen zorgen zoals altijd voor de ludieke en gezellige toets. Behalve prijzen voor de eerste man en eerste vrouw zijn er ook beloningen voor de eerste brandweerman en –vrouw, best verklede loper, best verklede groep, jongste en oudste deelnemer en voor de winnaar van de vliegende spurt.

De start is voorzien in de feeëriek verlichte Lippenslaan ter hoogte van de Van Rysselbergestraat. Vandaar loopt het parcours langs de Dumortierlaan en via de Dumortierlaan opnieuw naar de Lippenslaan. De aankomst is voorzien aan de ijspiste op het Alfred Verweeplein.

Info en inschrijvingen via www.tussen2feestenloop.be.