Knokke-Heist in de bres voor Music for Life

Ook dit jaar tonen de medewerkers van de gemeente en het OCMW - dat ze“warm personeel” zijn en dragen ze hun steentje bij tijdens de warmste week van Music For Life.

En jij? Welke kinderwens vervul jij dit eindejaar?

De Wensenboom For Life is een initiatief van de medewerkers van het gemeentebestuur en het OCMW waarmee ze kinderen die het niet zo goed of breed hebben toch een fijne kerst bezorgen. Ook dit jaar kun je cadeautjes schenken. Alle kinderen van verenigingen die deelnemen aan het project “Knokke-Heist geeft elk kind kansen”, kunnen een wens formuleren. Die wensen worden samengebracht in de wensenboom. Via deze speciale website kun je je engageren om een wens van een kind in vervulling te laten gaan. De cadeautjes die je via de website belooft te kopen, moet je dan uiterlijk tegen donderdag 15 december 2017 bezorgen bij het Sociaal Huis. Laat je hart spreken en tover een glimlach op het gezicht van een kind! Een mooier kerstgeschenk voor jezelf kun je niet bedenken!

Je kan ook een bedrag storten op het rekeningnummer IBAN BE49 3770 8078 5071 .

Vorig jaar brachten we met ons allen trouwens iets meer dan 100 kinderwensen in vervulling! Van een warm eindejaar gesproken! Dat de vervulling van zo’n wens een grote impact heeft, kun je ook nog opmaken uit de onderstaande getuigenis. Aan het woord een mama die dankzij de wensboom een grote glimlach zag verschijnen op het gezichtje van haar zoontje…

“Mijn zoontje was echt overgelukkig met zijn Playmobil politiekantoor. Met zijn handen voor zijn mondje keek hij verwonderd naar de grote doos. De enige woorden die hij kon uitbrengen, waren “Ik ben superblij!”. Hij kon niet geloven dat dit écht voor hem was.”

 

Contact

Sociaal-Cultureel Werk Meerlaan 32 8300 Knokke-Heist

Openingsuren

+32 50 630 430 +32 50 630 429  sociaal.cultureel.werk@knokke-heist.be