Valentijn@Knokke-Heist

Bekijk de foto's van de LOVEBOX

Vrijdag 14/02

Zaterdag 15/02

Zondag 16/02

 

 

 

 


 

Liefhebben doe je thuis

Beminnen in Knokke-Heist

 

Een ruikertje bloemen? Zoete parfum? Verrukkelijke chocolade? Pak het deze Valentijn romantischer aan… Schrijf voor je geliefde een originele liefdesboodschap in het zand van Knokke-Heist. Zorg voor een onvergetelijke verrassing!

 

Echte Coastwriters verklaren hun liefde op het strand van Knokke-Heist!

 

Haal je Coastwriters-pen op aan de Lovebox en ga naar het strand. Verras hier je geliefde, vriend(in), collega,… met een zelf geschreven, liefdevolle boodschap in het zand. Neem er een foto van met je smartphone en deel je plaatje met #knokkeheistgram. Daarna kun je je échte foto afhalen in de Lovebox (Rubensplein, Knokke-Heist). Een hartverwarmende herinnering…

 

Ga helemaal op in het Valentijnsweekend.

 

Geniet met volle teugen van het Valentijnsweekend in Knokke-Heist. Ga samen heerlijk uitwaaien op het strand, al knuffelend op de foto in de Lovebox, gastronomisch tafelen met zicht op zee. Word helemaal sprakeloos van het schitterende vuurwerk, gebracht op prachtige liefdesmuziek. En blijf zalig overnachten... Kortom, maak er een romantisch weekendje van!

 

 

 

Wat staat er op het Valentijnsmenu?

 

     
 Sfeervol, romantisch vuurwerk    
   

De mooiste kleurencombinaties in een spetterend vuurwerkspektakel. Dit alles op het ritme van prikkelende liefdesmuziek… We laten ze knallen!

 

Start vuurwerk:

Vrijdag 14/02: 19.00 uur

 

Locatie: op het strand, ter hoogte van het Rubensplein in Knokke-Heist.

 
     
 Liefhebben in de Lovebox…    

Bezoek de Lovebox: dé plaats om je onvoorwaardelijke liefde te tonen (en vast te leggen op foto). Hier kun je ook de #knokkeheistgram-foto van je geschreven liefdesboodschap in het zand afhalen!

 

Openingsuren:

Vrijdag 14/02: 16.00 - 21.00 uur

Zaterdag 15/02: 14.00 – 18.00 uur

Zondag 16/02: 14.00 – 18.00 uur

 

Locatie: het Rubensplein in Knokke-Heist.