Werkzaamheden kruispunt Duinbergenlaan - Knokkestraat

Van dinsdag 7 tot vrijdagavond 31 maart 2017 wordt het kruispunt Duinbergenlaan/Knokkestraat afgesloten om de riolering van de werken in de eerste fase van de Duinbergenlaan (tussen station en de Knokkestraat) aan te koppelen op de bestaande riolering op het kruispunt Knokkestraat/Duinbergenlaan.

Om deze ondergrondse verbinding tot stand te brengen wordt het kruispunt Knokkestraat/Duinbergenlaan afgesloten. Er is een omleiding voorzien via de Elizabetlaan. Gedurende deze periode is er ook een algemeen parkeerverbod van kracht langs elke tak van het kruispunt Knokkestraat/Duinbergenlaan, en dit telkens de eerste 25 m vanaf het kruispunt.

Tijdens de werken kunnen bewoners van de Knokkestraat en Duinbergenlaan hun woning nog bereiken met de wagen. Voor de inwoners van het Tingelhof en de Duinbergenlaan (ten zuiden van Knokkestraat) is dit niet het geval. Tijdens het weekend van 18 maart zullen de bewoners wel opnieuw gebruik kunnen maken van de tijdelijke werfweg.

De  timing is afhankelijk van de weersomstandigheden en voortgang van de werken aan de collectorleiding in de Duinbergenlaan.