Wegwerkzaamheden: Kalvekeetdijk (tussen Natiënlaan en Herenweg)

In het kader van de ontsluiting van het nieuwe ziekenhuiscomplex AZ ZENO langs de Kalvekeetdijk, de aanleg van de nieuwe parking aan de parkbegraafplaats en de bouw van het nieuwe uitvaartcentrum, is men gestart met de definitieve aanleg van de wegenis in de Kalvekeetdijk in het deel tussen de Herenweg en de nieuwe inrit naar de ziekenhuiscampus.

In eerste fase zullen er nutsleidingen aangelegd worden vanaf de Herenweg tot aan de Natiënlaan en aansluitend in het westelijk deel van de Natiënlaan.

Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren is de Kalvekeetdijk afgesloten tussen de Natiënlaan en de Herenweg van 6 maart tot tegen het bouwverlof van 2017. Dit onder voorbehoud van goede (weers)omstandigheden.

Het gemotoriseerd verkeer en het fietsverkeer in de Kalvekeetdijk, komende uit de richting Heist, wordt omgeleid aan het kruispunt Kalvekeetdijk/Herenweg, via de Herenweg naar de nieuwe, tijdelijk aangelegde weg.
Het gemotoriseerd verkeer en het fietsverkeer op de Natiënlaan wordt vanop de Natiënlaan omgeleid via de nieuwe tijdelijk aangelegd weg naar de Herenweg.