Vorming

 • Wonderwijs
  Naschoolse vorming voor jongeren van alle basisscholen in Knokke-Heist. Wonderwijs wil op een speelse en niet- schoolse wijze een opleiding geven. Wonderwijs biedt diverse opleidingen van zowel plastische,sportieve en muzikale en “woord” disciplines. Het gemeentebestuur zorgt voor begeleiding en veilig gratis busvervoer. Wonderwijs is de ideale combinatie van naschoolse opvang en vorming.   ‘wonderwijs’ wordt ondersteund door het gemeentebestuur en de basisscholen van Knokke-Heist en is een realisatie van vzw Cultuurcentrum Knokke-Heist, deKunstAcademie en vzw Sportcentrum Knokke-Heist. 
   

 • Monitorencursus
  In het Jeugd- en Kunstencentrum De Marge kan je altijd terecht voor informatie i.v.m. organisaties die monitorencursussen inrichten. 
  Jaarlijks richt het Gemeentebestuur zelf een monitoren cursus in en zorgt voor het vervoer heen en terug. De stages kunnen gevolgd worden op De Speelpleinen. Persoonlijke gegevens en gewenste periode doorgeven aan de jeugdcultuur. Men kan een gedeeltelijke terugbetaling verkrijgen van de gevolgde cursus. Info: jeugdcultuur “De Marge”  

 • SchoolprojectenArt=Shock  

 • KidV
  Kust in de verf biedt een unieke zeedag te Knokke-Heist en richt zicht tot alle leerlingen van de lagere graad (met uitzonderingen van het 1ste kleuter).In de voormiddag kunnen de kinderen creatief aan de slag in tal van kwalitatieve workshops om de kunstzin te stimuleren, in de namiddag gaan ze dan op de kust- of zwinontdekking (met begeleidende gids).

Contact

Jeugd Edward Verheyestraat 16 B-8300 Knokke-Heist

Openingsuren

050 630 800  jeugd@knokke-heist.be http://jeugd.knokke-heist.be