Voorbije acties

Succesverhaal van kaarsconstructie met rode ledjes!

 

Tijdens de eindejaarsfeesten baadt Knokke-Heist in de feeërieke gezelligheid van Kerst. In samenwerking met de Raad voor Lokale Economie, zal het Gemeentebestuur onze badstad omtoveren tot een prachtig, winters decor.

 

Hierbij rekenen ze ook op u, als handelaar. De leden van de Raad werkten een stijlvol voorstel uit en willen dat ook aan u laten zien! Het gaat om een kaarsconstructie (hoogte: 1,60 meter) waarvan het doorzichtige cilindervormig gedeelte verlicht wordt met rode ledjes. Daarbovenop twinkelt een grote witte vlam. Het sfeeropwekkend geheel zit in een grijze pot gevuld met beton en is smaakvol afgewerkt met groene kunststoffen dennentakjes.

 

Vanaf woensdag 22 oktober zal dit originele kerststuk te bezichtigen zijn op zes verschillende locaties in Knokke-Heist. Zo geven we u de kans om u een beeld te vormen van wat u kunt aankopen tijdens de komende kerstperiode en voor wat u zich kunt engageren.

 

Niet alleen de straten en gevels zorgen immers voor warmte in het straatbeeld! Maak daarom een kerstpareltje van uw zaak en versier zowel buiten- als binnenkant met flikkerende lichtjes, besneeuwde kerstballen en fijne takjes.

 

Elke stad wil zich uiteraard als de meest aantrekkelijke profileren. Toch kan er maar 1 stad, de nummer 1 zijn; en dat is de leuze waar Knokke-Heist naar streeft!

 

Daarnaast zullen we hierbij op heel wat media-aandacht kunnen rekenen indien elke handelaar zo’n prachtige kerstconstructie voor zijn zaak plaatst. We kunnen hiermee zelfs opnieuw de internationale pers halen! Dit kan natuurlijk niet als we een povere indruk maken … Enkel als we ons in groep achter dit initiatief scharen, zal dit idee het gewenste effect bereiken en een echt succesverhaal worden!

 

 

 

 

De kaars wordt ter plaatse geleverd en er is geen verplichting om meerdere jaren te huren. Het ophalen en onderhoud gebeurt op kosten van de installateur. De firma verbindt er zich toe alle defecten binnen de 24 H na melding uit te voeren.

 

Huurprijs per eindejaarsperiode:            1ste jaar 110 EUR, excl. btw

2de jaar 90 EUR, excl. btw

3de jaar 80 EUR, excl. btw