Paasgrabbel 2014

Zaterdag 19 april

 

Ook dit jaar komt de paashaas eitjes strooien in Knokke-Heist. Naar jaarlijkse gewoonte komt hij naar de grasvelden van het cultuurcentrum Scharpoord. De jeugdraad en de gezinsbond Knokke-Heist staken de koppen terug bij elkaar om op paaszaterdag 19 april heel wat blije gezichtjes tevoorschijn te toveren.

 

Niemand minder dan Klutske komt ons daar een handje bij helpen. Enthousiastelingen van 3 tot 12 jaar kunnen zich op voorhand inschrijven in Jeugdcentrum De Marge of eventueel vanaf 14h de dag zelf. Opgelet: er is een maximum capaciteit van 400 kinderen. Kinderen die lid zijn van een jeugdvereniging of van de gezinsbond betalen 3 euro, anderen 5 euro.

 

Klutske start om  14h30 in het verwarmde tentendorp, waarna de eigenlijke “grabbel” begint. Het einde van dit heuse feest is voorzien om 16h30. Neem alvast een mandje mee om al dat lekkers in te stoppen!

 

Naast lekkere eitjes kan je die dag ook nog een super toffe prijs winnen. Kleur of versier de tekening die je op school kreeg en die je op diverse plaatsen in Knokke-Heist kan krijgen op een originele manier en bezorg ze samen met het ingevulde strookje in het Jeugd – en Kunstcentrum De Marge voor vrijdag 18 april. Bij de start van de Paasgrabbel wordt er per leeftijdsgroep een leuke prijs uitgereikt!

 

Voor meer info: Jeugdraad Knokke-Heist – www.jkh.beinfo@jkh.be of bij de Gezinsbond  - secretariaat@gezinsbondknokkeheist.be