Knokke-Heistse Chocolatier M op Tomorrowland!

Vandaag vrijdag 24 juli 2015 begint in Boom het dancefestival Tomorrowland. Alle festivalgangers die het Global Journey pakket namen (vlucht-hotel-ticket), vips en DJ's zullen op hun hotelkamer elke morgen een doosje heerlijk zomerse pralines ontdekken, rechtstreeks uit het atelier van Chocolatier M uit Knokke- Heist.

 

Op het festival kunnen de bezoekers bovendien ervaren hoe de productie van chocolade, die start bij de cacaoboon, precies in zijn werk gaat. In een miniatuurversie van de Callebaut chocoladefabriek ontdekken de gasten hoe men cacaobonen roostert en vermaalt,  waardoor ze hun unieke smaak behouden. Vervolgens wordt er ter plaatse heerlijk verse bean-to-bar chocolade van gemaakt. 

 

Topchocolatier David Maenhout zal tijdens het festival als worldwide Ambassadeur van het merk Callebaut,samen met enkele collega’s, ‘live' de smaakpapillen van de festivalgangers verrassen met verfrissende ‘Beanology’-desserts en powerdrankjes die hen de hele nacht laten dansen. Het dessert bestaat uit zes heerlijke componenten die elk een stap uit het productieproces van chocolade bevatten. Zo ervaren de bezoekers de herkomst van chocolade op een culinaire manier.