Horror & Halloween

Ben je niet bang om onder een ladder te lopen? Krijg je geen koude rillingen wanneer je een zwarte kat ziet? Test je fear factor!Kom zaterdag 31 oktober naar Halloween Night!
 
Spuuglelijke gedrochten maken Cultuurcentrum Scharpoord onveilig... 
Griezel in het horrordoolhof voor 12 plussers en/of echte waaghalzen, waarin weerzinwekkende wezens langs spleten en gaten uit de onderwereld naar boven kruipen. Ze jagen je de stuipen op het lijf.

Kleinere Halloween monstertjes halen hun hartje op in het heksendoolhof. Hier zijn geen levende monsters toegelaten! Op het einde van het doolhof kan je nog luisteren naar een Halloween verhaaltje.
 
Heb je de doolhoven overleefd? Bibber dan nog even na aan één van onze eet- en drinkstandjes. Wie wenst kan een gek kapsel nemen of zich laten schminken in een monster, vampier, ...

Je kan ook deelnemen aan onze pompoenwedstrijd. Breng je kunstige pompoen tussen 17 en 19 uur naar de pompoenweide. Om 20 uur zal de jury de mooiste pompoen uitkiezen en krijgt de winnaar een prachtige prijs! Ter plaatse kan je ook vanaf 17 uur een mooie pompoen maken (wij stellen maar enkele pompoenen ter beschikking, dus op is op!)

Kortom, wie houdt van Halloween en griezelen, mag zeker dit Halloween event niet missen. Voor jong en oud, ook 12-16 jarigen zijn welkom in ons griezel doolhof met levende zombies en zoveel meer!
 
Vooraf inschrijven is niet nodig. Toegang is gratis! Onze poort gaat open om 17 uur en is doorlopend open tot 22 uur.
 
Meer info: 050 630 800 / De Marge / jeugd@knokke-heist.be