Daguitstappen

Pretpark
 

Uitstap naar een pretpark. Jaarlijks gaan wij op uitstap naar een pretpark (meestal rond eind april - begin mei). Hou www.jeugdknokke-heist.be  in de gaten voor meer info.

Concert-, festival- en balbussen

 

Gratis busvervoer naar een concert/festival of bal van je dromen!

 

Hou ons op de hoogte van de hipste concerten, de tofste festivals en de niet te missen ‘bals’. Misschien kijken wij wel voor gratis vervoer! Voor ons is het vooral belangrijk dat we vooraf over tickets beschikken en dat er voldoende interesse is om onze bus te vullen. Dus laat het ons weten via alle mogelijke kanalen: facebook, netlog, e-mail, telefoon of kom het ons gewoon vertellen in De Marge. Wij doen alvast ons best om jullie wensen in te vullen.

 

 

Cultuurweekends (16-26 jarigen)

Ons lijkt het leuk en interessant om in het najaar 2011 een cultuurweekend te organiseren naar een Europese grootstad (zoals: London, Amsterdam, Parijs, Rotterdam, Essen, …).
De cultuurarrangementen zijn steeds aan supervoordelige prijzen en exclusief voor CJP leden, alle 16-26 jarige jongeren uit Knokke-Heist zijn sowieso CJP lid!

Wat zou je denken van een bezoek aan een topmuseum, gevolgd door een leuke picknick in een wandelpark, om nadien leuk te shoppen in de meest trendy winkels en als afsluiter een comedyshow bij te wonen!!! Al aan het watertanden? We houden je op de hoogte!

Contact

Jeugd Edward Verheyestraat 16 B-8300 Knokke-Heist

Openingsuren

050 630 800  jeugd@knokke-heist.be http://jeugd.knokke-heist.be