Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Operette Gravin Maritza door het Vlaams Muziek Theater 

 Ter gelegenheid van zijn 50-jarig bestaan brengt het Vlaams Muziek Theater op zaterdag 6 april 2024 om 20 uur in CC Scharpoord de prachtige en overbekende operette Gravin Maritza, een meesterwerk van de Hongaarse componist Emmerich Kálmán.  Deze productie, gezongen in het Nederlands, zal ongetwijfeld elke operetteliefhebber bekoren! Met aanstekelijke muziek, levendige dansnummers en een romantische en luchtige verhaallijn weet Gravin Maritza het publiek immers al sinds de première in 1924 te betoveren. Het publiek in Scharpoord mag zich verwachten aan prima solisten, schitterende decors en prachtige kleding, een gouden jubileum waardig!  

De operette vertelt het verhaal van een Hongaarse gravin, een adellijke landeigenares met financiële problemen. Om haar landgoed te redden, stemt ze ermee in om te trouwen met een welvarende zakenman. Maar al snel wordt ze verliefd op een charmante jongeman genaamd Tassilo. Het wordt nog ingewikkelder wanneer blijkt dat Tassilo al verloofd is met een andere vrouw... 

Emmerich Kálmán 

Emmerich Kálmán was een bekend Hongaars componist van operettes in de vroege 20ste eeuw en wordt beschouwd als een van de belangrijkste vertegenwoordigers van het zogenaamde Zilveren Tijdperk van de Weense operette. Naast Gravin Maritza schreef hij ook andere beroemde operettes, waaronder Die Csárdásfürstin en Die Zirkusprinzessin. 

Prijs 

€ 23 

Bestel jouw ticket 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter