Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Boekvoorstelling 'Memoires en mijmeringen van een verbale, vitale duizendpoot' J. De Nolf
Lezing of congres

Op dinsdag 4 juni om 19 uur stelt Jacques De Nolf zijn debuut voor: Memoires en mijmeringen van een verbale, vitale duizendpoot.

Na de verwelkoming door schepen Astrid Mestdach vertelt De Nolf, secretaris en het manusje-van-alles op Club, over zijn 'nalatenschap', zoals hij het zelf graag noemt. Een autobiografie waarin hij gretig terugblikt op zijn ludieke belevenissen en herinneringen bij Blauw-Zwart.
Na de voorstelling is er mogelijkheid tot aankoop en signeren, en kan er nagepraat worden met een drankje.

Jacques De Nolf

Jacques De Nolf is in 1948 geboren te Brugge en in 1971 afgestudeerd als dokter in de rechten.
In 1983 kreeg hij de kans om algemeen secretaris te worden van Club Brugge KV. Hij was er persverantwoordelijke en woordvoerder, contactpersoon naar FIFA en UEFA toe en verzorgde alle administratie, transfers en contracten.
Als rechterhand van wijlen Antoine Vanhove haalden ze samen heel wat fraaie namen naar Jan Breydel zoals Verheyen, Spehar, Stanic, Farina, Okon en Van der Elst.
Daarnaast was Jacques ook gerechtigd correspondent bij de Voetbalbond en had hij een mandaat als lid van het Sportcomité van de KBVB.
Na een carrière van 32 jaar bij Blauw-Zwart ging Jacques in 2015 definitief op pensioen. In zijn 32 jaar bij Club maakte hij zeven titels en acht bekers mee.

Jacques De Nolf ontving er de titel van eresecretaris. Na zijn professionele carrière heeft Jacques zich nog vier jaar op vrijwillige basis ingezet binnen de KBVB als ‘match-delegate’.

Gratis inschrijven aan het onthaal van CC Scharpoord of via T 050 630 430

Verder lezen
Wanneer
19 tot 21 uur
Waar

Hoofdbibliotheek Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Organisatie
Gemeentelijke Openbare Bibliotheek
Leeftijd
Volwassenen (18+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter