Familiedag

Lunch in een gezellig restaurantje in het zoute.  In de namiddag:  start van de activiteiten.  Afspraak aan de Beachclub.

Wil uw kind graag een verjaardagsfeestje aan zee?  Of wilt u voor een bijzondere gelegenheid met de familie genieten van een dagje zon en zee?  In elk geval, bij het organiseren van een familiedag staat het ‘familiale gebeuren’ centraal!  Uw daguitstap kan ingekaderd worden met de volgende activiteiten voor kinderen:

 

Kinderanimatie

1) schminkstand met schminkers

2) Een aantal volksporten en reuze-gezelschapspelen staan opgesteld onder toezicht van 2 monitoren. Bij slecht weer kan dit binnen opgesteld worden. Er is ook steeds de mogelijkheid om dit aan te vullen met springkastelen en andere attracties.

3) Kickbike (max 25 per sessie) vanaf 10 jaar.  Op een soort autoped bewegen we ons voort! Reuzeleuk! 

4) Piratenpotpourri(kinderen vanaf 4 jaar)(max 50 per keer)Misschien is het nog niet te laat! Neem met uw groep deel aan het piratenspel en stap een halve of een volledige dag in het avontuurlijke leven van echte piraten. Deze piratenpotpourri blijft hangen in het hoofd van de kleinsten – het verdiende aandenken is daar zeker niet vreemd aan.

 

Voor de volwassenen en ouderen van de groep kan er onder begeleiding een fietstocht georganiseerd worden, of u kunt lekker gezellig relaxen op het strand met een glaasje in de hand, of wij kunnen een zee/strand programma uitwerken al naar gelang de interesse…

Als afsluiter kan een heuse Barbecue georganiseerd worden.