Zen-aan-zee

ZEN – Een moment van welbehagen en verrijking.

Yoga ademhalingstechnieken:  in deze uiteenzetting ligt de nadruk op het aanvoelen van het lichaam en het ademen.  De les staat open voor alle niveaus.  De rustige houdingen en bewegingen leiden naar een heerlijk ontspannen gevoel.  Eenvoudige strekoefeningen, gecombineerd met ademhalingsoefeningen werken diep in op het loslaten van allerhande spanningen.

 

Workshop Traditionele Gezichtsmassage:  hier wordt het volledige pakket van gezicht en hoofdmassage aangeleerd.  De filisofie van de 10 Sen Sib (of energiebanen) ligt aan de basis van de Thaise massage.  Er wordt gebruik gemaakt van een massageolie van hoge kwaliteit om de totale ontspanning van gezicht en hoofd te verkrijgen.  Deze gezichtsmassage is het ideale middel om na een zware werkdag of een opkomende hoofdpijn, terug op zijn positieven te komen.  De sessie is voor iedereen toegankelijk.

 

Aankomst te Knokke-Heist met welkomstkoffie of thee in een tearoom op de zeedijk te Duinbergen.  Er kan ook een ontbijt voorzien worden. Ontvangst en inleiding tot yoga ademhalingstechnieken door een ervaren lesgever.  Daarna genieten van een lichte Lunch in een gezellig restaurant op de dijk met zicht op zee.  Hier kan men kiezen voor een heerlijke salade of een daglunch.  Na de lunch vangt de Workshop ‘Traditionele Thaise gezichtsmassage’ aan.  We sluiten af met een lekker kopje thee. U krijgt een syllabus en enkele verkwikkende lichaamsproducten mee naar huis.