Dégustatietocht / Sneukelroute per vespa, golfcar of go-car

De degustatietocht start aan een beachclub in het zoute of duinbergen of vanuit uw hotel. Het strand, de zee en duinen vormen de ideale uitvalsbasis voor ontspanning en dompelen de deelnemers onmiddellijk in een relaxte, sportieve en dynamische sfeer. Het gezellig terras van de surfclub biedt de deelnemers de mogelijkheid een drankje te nuttigen terwijl ons team de kandidaten verwelkomen. Na een korte briefing verdelen we de groep in verschillende teams.

De verplaatsing met fietsen, go-carts of elektrische voertuigen laat de deelnemers toe Knokke ruimer te ontdekken en verhoogt het teamspirit gevoel. Langs de route zijn stops voorzien die we ‘ PLACE TO BE’ noemen.

 

Op elke PLACE TO BE wordt een proef volbracht of een raadsel opgelost. Is de oplossing juist of de uitdaging geslaagd? De teamleider geeft je een tip en de volgende ‘PLACE TO BE’ indicatie. Verkeerde oplossing?  Dan zit er niets anders op dan opnieuw te proberen.

 

Op elke ‘‘PLACE TO BE ‘stop is een dégustatie van een delicatesse voorzien. Benieuwd naar de verschillende stops?Zich extra inzetten is de boodschap. Spanning actie en verscheidenheid in de opdrachten zorgen voor onvergetelijke momenten .Het team dat het eerst aankomt aan de club en de opdrachten heeft vervuld is de winnaar van de degustatietocht!