Art is Life

Action Painting:

Haal de kunstenaar in jezelf naar boven en maak je eigen creatie in verf op doek, of laat water en kleur hun werk doen in een gevoelig aquarelschilderij.  Na een korte initiatie in de technieken gaat u zelf aan de slag. Nadien kunt u uw kunstwerk naar huis meenemen of krijgt het misschien een plaatsje in uw bedrijf.

 

 

 

Creatief ontwerpen:

Heb je iedere week een vaste date met Trinny & Suzannah? Intrigeert het programma de Designers jou? Hou je ervan om vrienden en collega’s te restylen of zou je zelf ook eens graag door de ‘fashion police’ onder handen genomen worden?  Tijdens onze  fashion workshop krijg je de kans om je creativiteit de vrije loop te laten gaan en neem je naald en draad zelf in de hand om met jouw team tot een unieke creatie te komen! Natuurlijk staan onze trendy stylistes voor jullie klaar met hun jarenlange ervaring en een hoop stijlvolle tips! Dezelfde namiddag nog worden de ontwerpen geshowd op de catwalk en gejureerd door echte pro’s!

 

Graffiti:

Graffiti is meer dan een druk op een spuitbus. Het is een manier om je identiteit creatief te uiten. Toch willen we geen illegale activiteit promoten. Daarom kiezen we voor deskundige en ervaren begeleiders. Tijdens de workshop staan creativiteit en handvaardigheid centraal. We schetsen de achtergrond en de communicatieve waarde van het graffitifenomeen; de ideale kennismaking met deze kunstvorm. En uiteraard krijg je de kans om in groep aan een meesterwerk te werken.

 

Ijssculpturen maken:

Leer ijssculpturen maken van een echte ijsbeeldhouwer!  Een overgetelijke ervaring voor uw klanten of personeel.  Ze zullen deze teambuiling niet licht vergeten.