SOS Factory

Beeldt u zich het volgende in: u bevindt zich in een onderzeeër, alle luiken gaan dicht en u brengt er 3 maanden door, samen met de andere bemanningsleden en de norse kapitein… Aan boord maakt iedereen deel uit van één van de vier hoofddivisies: Navigatie, Voortstuwing, Energie en Verbindingen. Deze eenheden worden naar een aparte locatie geleid voor een korte toespraak van luitenant Vladimir Max en zijn 3 assistenten.

 

Tijdens de toespraak wordt de missie van de dag duidelijk. Het schip is geraakt en zinkt binnen afzienbare tijd: enkel met de nodige dosis inzet kan het tij gekeerd worden. Dit is het begin van een teambuilding activiteit. De vier divisies dienen via een aantal proeven het nodige materiaal te verzamelen om de boot en zijn bemanning van de ondergang te redden. Vanaf 36 personen kan dit programma uitgebreid worden met een gedeelte op het land (tot 80 personen). Inbegrepen in het programma:

 

volledige uitwerking van de Foxtrot Rescue - projectverantwoordelijke voor de coördinatie van het event - een professionele acteur voor de inleiding - drie figuranten voor de praktische proeven of 7 figuranten vanaf 40 personen - speldocumenten in een taal naar keuze - vier tot acht praktische proeven met landgedeelte vanaf 40 personen - huur materialen - prijs voor het winnende team – een Russische culinaire verrassing op het einde van de activiteit - Alle transportkosten van onze medewerkers en leveranciers - alle administratiekosten. 

Gerelateerde inhoud