18 augustus, 2017

Werkzaamheden in Keuvelhoekstraat en omliggende straten

keuvelhoekstraatIn het najaar van 2016 startte de gemeente Knokke-Heist met de volledige heraanleg en opwaardering van de Keuvelhoekstraat en zijn zijstraten. Momenteel is fase 1 van de Keuvelhoekstraat tussen Magere Schorre en de Sint-Jansschool zo goed als volledig uitgevoerd. De afwerking van de schoolzone is gestart in de tweede week van augustus. De aanplanting van de bomen is voorzien in september 2017. De 2de fase A is volop aan de gang. De werken aan de nutsleidingen zijn al uitgevoerd en het trottoir werd na deze werken tijdelijk hersteld. De eigenlijke riolerings- en wegenwerken vanaf de Duivelsputlaan tot aan het Uilenspiegelpad starten op maandag 21 augustus 2017. Er wordt gestart in het deel van de Duivelsputlaan tussen de Sint-Jansschool en de Graaf Jansdijk. Daarna wordt er verder gewerkt richting het Tijl- en Neleplein. De tweede fase A zal in totaal 7 maanden in beslag nemen.

Verkeersmaatregelen:

Vanaf maandag 21 augustus tot en met donderdag 31 augustus 2017

Parkeerverbod in :

* de Keuvelhoekstraat vanaf  de Duivelsputlaan tot aan de Duivenlaan (dit is vanaf huisnummer 32 tot 98)

* de Duivenlaan

* de Gladiolenlaan

* de Duivelsputlaan

Vanaf vrijdag 1 september 2017  tot (afhankelijk van het weer) eind maart 2018

Afgesloten voor het verkeer :

            * Keuvelhoekstraat (vanaf Duivelsputlaan tot Uilenspiegelpad)

            * de Duivenlaan

            * de Gladiolenlaan

            * de Duivelsputlaan (vanaf Keuvelhoekstraat tot Graaf Jansdijk)

Het zal dus mogelijk zijn om in de Keuvelhoekstraat, komende uit de richting van de Magere Schorre, via de Duivelsputlaan terug naar de Magere Schorre te rijden. Het eenrichtingsverkeer in de schoolomgeving blijft van kracht (dus Lindelaan naar Keuvelhoekstraat, Duivelsputlaan en Magere Schorre). Zolang de werkzaamheden het toelaten zal het na de werkuren (van 17 tot 7 uur) voor de bewoners toegelaten zijn om te parkeren in de werfzone. Voor de omwonenden zal er tevens parking voorzien worden op het Tijl- en Neleplein, tot de uitvoering van het plein zelf.

In fase 2B (Duivelsputlaan tussen Keuvelhoekstraat en Magere Schorre) wordt enkel aan de bovenbouw gewerkt. Die wordt meegenomen met de bovenbouw van fase 2A, maar wordt wel als laatste uitgevoerd om de mobiliteit rond de schoolzone zo goed mogelijk te garanderen. De fase 2B zal in totaal ongeveer een maand in beslag nemen.

keuvelhoekstraat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

keuvelhoekstraat