30 november, 2018

Werkzaamheden Burg. Frans Desmidtplein

In het kader van de voorbereidende werken op het Burgemeester Frans Desmidtplein wordt dit plein ter hoogte van De Piers de Raveschootlaan en Elizabetlaan vanaf maandag 3 december 2018 afgesloten voor het verkeer. Afhankelijk van de weersomstandigheden zijn deze werkzaamheden gepland tot en met vrijdag 7 december 2018. Er is een omleiding via Lippenslaan en Zoutelaan (en omgekeerd). Hieronder lees je de verkeersmaatregelen in de Albertlaan, Piers de Raveschootllaan en Elizabetlaan.

Verkeersmaatregelen

In de Albertlaan is enkel plaatselijk verkeer toegelaten vanaf de Victor Lamoralstraat in de richting van het Burgemeester Frans Desmidtplein. Het Burgemeester Frans Desmidtplein is volledig afgesloten voor het autoverkeer.

De Piers de Raveschootlaan is ter hoogte van de noordzijde van het Burgemeester Frans Desmidtplein volledig afgesloten voor autoverkeer. Enkel plaatselijk verkeer is toegelaten vanaf de Victor Lamoralstraat en vanaf de Jozef Mommenstraat in de richting van het Burgemeester Frans Desmidtplein. Voertuigen en aanhangwagens die langer zijn dan 10 meter zijn verboden vanaf de Seb Nachtegaelestraat in de richting van het Burgemeester Frans Desmidtplein.

Er is een laad- en loszone voorzien ten zuiden van het Burgemeester Frans Desmidtplein. De Elizabetlaan is aan de oostzijde van het Burgemeester Frans Desmidtplein volledig afgesloten voor het autoverkeer.

In de Lippenslaan is een laad- en loszone voorzien langs de oostelijke rijbaan vanaf het Burgemeester Frans Desmidtplein tot aan de Jozef Mommenstraat.