16 juli, 2018

Veiligheids- en verkeersmaatregelen Kneistival 2018

KneistivalAan het aftellen naar het Kneistival? Leg je festivaloutfit al klaar, want dinsdag 17 juli 2018 gaat het zesdaagse pop- en rockfestival in Knokke-Heist van start met The Skadillacs, De Kreuners en Memphis Maniacs. De politie en organisatie nemen extra veiligheids- en verkeersmaatregelen om het muziekevent vlot en veilig te laten verlopen. Volg tijdens Kneistival steeds de richtlijnen van de politie en organisatie.

Veiligheidsmaatregelen

De organisatie voorziet een toegangscontrole tot het muziekevent. Om lange wachttijden te vermijden, vraagt de organisatie om geen rugzakken of tassen mee te brengen naar Kneistival.

Verkeersmaatregelen

Wil je de parkeer- en verkeersdrukte ter hoogte van het Heldenplein vermijden? Maak dan optimaal gebruik van het openbaar vervoer, kom met de fiets of te voet. De kusttram stopt vlakbij de Kneistivalsite (halte ‘Heldenplein’). Op de site zijn ook verschillende fietsparkings voorzien.

Op de Zeedijk-Heist is tijdens het muziekevent geen doorgaand verkeer mogelijk tussen de Kardinaal Mercierstraat en Albatrosstraat. Er is een omleiding voorzien via de Albatrosstraat. Op het Heldenplein is ook een algemeen parkeerverbod van kracht.