17 april, 2018

Vacature ICT-stafmedewerker projecten en producten B1-B3

vacature projecten en productenVoor onze ICT-dienst zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker, met zin voor initiatief, innovatie en oog voor kwaliteit. Klopt jouw hart voor ICT? Wil je graag je steentje bijdragen aan een goed uitgebouwde infrastructuur? Dan hebben wij een boeiende vacature voor jou in petto. Je komt terecht in een dynamisch team met fijne collega’s. Bovendien krijg je de kans om jezelf helemaal te ontplooien en continu bij te scholen! Aarzel dus niet en solliciteer vandaag nog voor onze vacature stafmedewerker projecten en producten B1-B3.

Als stafmedewerker sta je in voor het implementeren en operationeel houden van alle softwaretoepassingen in nauwe samenwerking met de andere stafmedewerkers Projecten & Producten, zodat diensten hun taken naar behoren kunnen vervullen en het beleid kan beschikken over de meest adequate informatie.

>> contractueel – voltijds - aanwervingsprocedure met aanleg wervingsreserve

Profiel

  • geen diplomavereiste
  • als je niet beschikt over een bachelordiploma leg je bijkomend een capaciteitstest af voor het niveau B1-B3
  • in elk geval minstens 2 jaar relevante werkervaring
  • in het bezit zijn van een rijbewijs B

 

Aanbod

  • Het minimum bruto jaarsalaris bedraagt 28 949,82 euro (aanvangsschaal).
  • Extralegale voordelen, waaronder: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering voor het gezin, fietsvergoeding, abonnement openbaar vervoer, gratis parkeermogelijkheid.
  • Kandidaten kunnen relevante beroepservaring uit de privésector laten meerekenen, met een maximum van 15 jaar.

 

Interesse?

Surf tot en met 2 mei 2018 naar vacature.knokke-heist.be en solliciteer online. Bezorg ons je cv, motivatiebrief en de vereiste toelatingsdocumenten (kopie diploma, uittreksel uit strafregister, werkgeversattest voor het staven van de relevante beroepservaring, kopie rijbewijs) via vacature@knokke-heist.be. Op basis van het cv en de motivatiebrief kan een preselectie gehouden worden.

Voor meer info over de examenprocedure kun je contact opnemen met Katrien Vlietinck, Werving en Bevordering, T 050 630 143.

Vanaf 3 mei 2018 worden er voor deze vacature geen kandidaatstellingen meer aanvaard.

Enkel sollicitaties vergezeld van de vereiste toelatingsdocumenten worden in aanmerking genomen.