8 juni, 2018

Ticketverkoop zomerlezingen gestart

Augustus is in Knokke-Heist traditioneel de maand van de zomerlezingen. Al meer dan 15 jaar komen sprekers naar Hotel Pavillon du Zoute om onderwerpen uit hun vakgebied toe te lichten. Uniek in België en een absolute aanrader voor een boeiende start van een zomerse dag. Tussen 2 en 23 augustus 2018 zakken maar liefst 10 sprekers af naar Hotel Pavillon du Zoute in de Bronlaan. Van marketingspecialist tot dokter of opiniemaker: alle geselecteerde sprekers zijn toppers in hun vakgebied.

Ook omstreden onderwerpen gaan ze niet uit de weg. Vaak komen bekende namen aan bod, zoals hondenliefhebber Chris Dusauchoit en Prof. Dr. Tessa Kerre, bekend uit de serie ‘Topdokters’. De lezingen starten telkens om 10 uur en worden afgesloten met een aperitiefbabbel. Standaard Boekhandel zorgt voor een boekenstand. Het volledige programma vind je op www.myknokke-heist.be/zomerlezingen-2018.

De zomerlezingen zijn populair en de plaatsen beperkt. Wie zeker wil zijn van een plaats, koopt dus best nu al zijn tickets. Dat kan aan de balie van Cultuurcentrum Scharpoord (Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke-Heist), telefonisch (050 630 430) en online (cultuur@knokke-heist.be).