16 juni, 2017

Suppen van Surfers Paradise naar Sergio’s Air Republic in Cadzand

Op dinsdag 20 juni 2017 slaan Sergio Herman en Frank Vanleenhove de handen in elkaar voor een uniek sportief-culinair event. Sergio stelt Air Republic aan de jachthaven in Cadzand exclusief ter beschikking van een 60 tal sportievelingen die vanuit Surfers Paradise via de zee willen suppen, kitesurfen (ingeval van voldoende westenwind), of met een motorboot ter plaatse willen gebracht worden, om er nadien te genieten van een uniek gerecht bereid door Sergio himself.

Sergio: “ het is de derde maal dat we dit proberen te verwezenlijken. De vorige jaren werd er telkens vanuit Retranchement via het kanaal naar Cadzand gevaren om te dineren in Pure C omdat de zee niet vlak genoeg was. Nu hopen we opnieuw op een platte zee omdat dan werkelijk tot in de jachthaven kan gesupt worden. Frank leerde ons suppen en Ellemieke en mezelf konden reeds zelf met veel plezier de tocht langs het kanaal meemaken.”

Wie wil meegenieten van dit sup-souper, moet voorafgaandelijk inschrijven. Dat doe je door te mailen naar julie@surfersparadise.be Deelname per persoon voor het diner is 125 €. Surfers Paradise biedt het suppen of de motorboot om ter plaatse te geraken en de shuttledienst terug gratis aan. Kandidaten of begeleiders die alleen wensen te genieten van het diner kunnen uiteraard ook rond 19.30u op eigen krachten ter plaatse gaan en de suppers verwelkomen. Na inschrijving ontvang je verder alle details in verband met vertrekuur en afspraakplaats.