29 november, 2018

Stand-up comedy met Steven Mahieu en zijn Young Ones in Den Oosthoek

steven mahieuNa een succesvolle tournee 'Zonder Filter', neemt Steven Mahieu een frisse start. Hij gaat spelen zonder vast materiaal en neemt in zijn kielzog vers comedytalent mee. Samen met zijn Young Ones bezoekt hij vanaf dit najaar een aantal van de plezantste comedyplekken in heel Vlaanderen. Eén van die plaatsen is Café Den Oosthoek in Heist. Daar komt Steven Mahieu langs op zaterdag 1 december 2018 om 20.30 uur voor een avond topcomedy! Steven is de host en de hoofdact van de avond. Eerst spelen er zijn Young Ones Amelie Albrecht en Stijn Terdegem, twee jonge comedians en na de pauze neemt Steven het over. Wat hij brengt ligt niet vast. Hij doet gewoon zijn zin.

Amelie Albrecht

Amelie Albrecht is nog geen jaar bezig, maar werd wel meteen een van de drie finalisten van de Radio 2 Humorklas. Ze won ook de juryprijs op de Commeere Comedy Cup 2018. Ze weet te charmeren met een zeker je-m’en-foutisme en een dosis zelfrelativering. Voorlopig is ze nog een ongemotiveerde postbode, maar voor hoe lang nog?

Stijn Terdegem

Stijn Terdegem is 26 jaar en een kinderverzorger uit Gent. Zijn humor kan worden beschreven als niet persé HAHA, maar ''Hey, da's slim gevonden!''. Winnaar van de JSK Comedy Cup, Publieksprijs Commeere Comedy Cup en halve finalist van de Radio 2 Humorklas. En ongetwijfeld een winnaar van je hart. 

De kaarten tegen de democratische prijs van € 7, zijn uitsluitend verkrijgbaar in ‘Café Den Oosthoek in de Pannenstraat 58 in Heist. Opgepast: slechts een beperkt aantal plaatsen!