8 januari, 2018

Spoor 5 met Rhea en Helsinki in ‘t Verzet

HelsinkiSpoor 5, een coproductie van de vzw Cultuurcentrum Knokke-Heist en Jeugdclub ’t Verzet serveert gratis gezelligheid en fantastische livemuziek tijdens de koude wintermaanden. Vijf avonden, vijf verschillende muziekgenres op een plek die doet denken aan grootmoeders salon. Doe daar nog enkele deejays, een creatieve workshop, smakelijke hapjes en trendy drankjes bovenop, en je beleeft moeiteloos een onvergetelijke avond. Op zaterdag 13 januari 2018 om 19.30 uur waaien de deuren van de zaal in Jeugdclub 't Verzet open. Om 21 uur treedt Rhea op, om 21 uur is de beurt aan de groep Helsinki.

Rhea

Rhea = rock, punt. Ze stonden in Ancienne Belgique als support van The Amazons, en deden de Vooruit bijna uit zijn voegen barsten. Sinds vorig jaar zijn ze steeds vaker op festivals te bewonderen. Old skool rock waar je wel moet van houden! Met vette grooves en nog vettigere gitaren maken deze mannen vuile rock according to the book. Bam!

Helsinki

RheaOef! De toekomst van rock met ballen is gegarandeerd in België! Helsinki is één van de upcoming rockbands met een hoog potentieel. Thomas stelde zijn band samen met de bassist van Lords Of Acid, de drummer van Customs & Nailpin en de gitarist van DVKES erbij. Het resultaat: een frisse sound tussen Queens Of The Stoneage en The Black Keys. Na hun tour met K's Choice mogen ze in de zaal van Spoor 5 elk stofje doen opwaaien.