17 mei, 2017

Senioren beleven meer op Senior Sportief

golfenOp maandag 19 juni 2017 blazen de actieve 50 plussers van Knokke-Heist en omgeving andermaal verzamelen voor Senior Sportief. Op het programma staat een gevarieerde mix van 29 sporten. Met badminton, boogschieten, easyfit, recreatief fietsen, golf en mini-golf, krulbol, kubbspel, linedance, matcurling, petanque, spinning, tafeltennis, yoga, zelfverdediging en zumba werden de populairste sporten van de vorige editie behouden. Dit werd aangevuld met wat avontuurlijke nieuwkomers zoals windsurfen, shoot out en nordic walking. Voor zij die het liever iets rustiger aan doen, is Tai Chi een nieuwe aanrader.

Er zijn vier sessies voorzien: ’s morgens van 9.00 tot 10.30 uur en van 10.45 tot 12.15 uur, in de namiddag van 13.30 tot 15.00 uur en van 15.15 tot 16.45 uur. Men heeft de vrije keuze om minimum deel te nemen aan één sessie en maximaal aan vier sessies. De mogelijkheid is voorzien om over de middag in sporthal De Stormmeeuw van een lekkere lunch te genieten.

En omdat op deze dag waar bewegen centraal staat ontspanning minstens even belangrijk is als inspanning, is er als afsluiter koffie en dessert voorzien en kan er nog wat nagenoten worden tijdens een spelletje bingo.

Inschrijven kan tot en met 14 juni 2017  in de sportdienst, in Cultuurcentrum Scharpoord of in ontmoetingscentra De Vierbote, De Sint-Joris of Westpunt. Of schrijf je online in via sport.knokke-heist.be