23 april, 2013 - 31 december, 2014

ROX Plaza ook komende zomer ‘the place to be’

rox plazaNa de succesvolle lancering vorig jaar is de ROX Plaza deze zomer terug van weggeweest. De multifunctionele beacharena op het strand ter hoogte van het Heldenplein in Heist wordt tussen 22 juni en 1 september opnieuw het toneel van talloze activiteiten en events. ROX Plaza 2013 is voor iedereen gratis toegankelijk en belooft een knaller van formaat te worden.

 

Toplocatie vol events

Met een bezoekersaantal van meer dan 30.000 per dag is Knokke-Heist ‘the place to be’ deze zomer. Het unieke concept van ROX Plaza laat inwoners en toeristen een zomer lang genieten van een bruisend eventaanbod. De beacharena biedt u een unieke beleving en legt de nadruk op sport, cultuur en entertainment.

 

Een greep uit het aanbod

De prachtig gelegen beach arena is dé uitvalsbasis van verschillende strandsporten zoals de finale beach soccer, beach tennis, beach hockey, beach rugby…
In juli en augustus kunt u er op donderdagavond afwisselend genieten van opera- en filmvoorstellingen in “On the beach”.
Radiozender JoeFM brengt acht zomerse zaterdagavonden lang exclusieve “sunset music concerts” met topartiesten in een leuke sfeer.

 

Privé-lounge met zicht op zee

ROX Plaza beschikt ook over een overdekte privé-lounge met open zicht op de Noordzee, een trendy bar, comfortabele zithoeken en een multifunctionele ruimte. Dit is bijzonder aantrekkelijk voor bedrijfs-, privé- en themafeesten. Uw gasten kunnen er een onvergetelijke belevenis opdoen in een ontspannen sfeer.

ROX Plaza 2013 is een samenwerking tussen Nikkis-Beach Club en NewWorld.

 

Meer info: www.roxplaza.be (activiteitenkalender beschikbaar vanaf mei)