16 november, 2017

Laatste tickets voor Jasper Steverlinck

Jasper SteverlinckOp vrijdag 24 november om 20 uur komt Jasper Steverlinck naar Cultuurcentrum Scharpoord. Voor de opnames van zijn nieuwe cd werkte hij samen met de topproducer Jake Gosling. Jake werkte o.a. met Ed Sheeran, Lady Gaga, One Direction en Mark Ronson. Jasper stond eind vorig jaar al voor uitverkochte zalen in de Botanique. Zijn schrijftalent is gerijpt en de songs rollen over de tong. Eenvoud siert. Klinkend als een klok, dankzij Jean Blaute, zonder wie de Vlaamse popmuziek gestopt zou zijn in 1972.

De release van zijn nieuwe cd is sinds het voorjaar van 2017 in de concertzalen te horen. Hij speelt nieuw werk waaronder zijn laatste hit ‘Things I should have known’, maar besteedt ook aandacht aan oud solowerk en klassiekers van Arid. Jasper treedt live op als zanger en gitarist en wordt hierbij begeleid door Valentijn Elsen op de piano.

Dit najaar is Vlaanderen de eerste halte op weg naar de rest van de wereld. Op zijn nieuwe plaat gaat hij terug naar de bron: zijn unieke stem.

Info en tickets: http://cultuur.knokke-heist.be/event/jasper-steverlinck