10 september, 2018

Gouden huwelijksjubileum voor echtpaar Cok-de Bakker

jubileum cok de bakkerOp donderdag 6 september 2018 vierden Gerard Cok en Marie De Bakker hun 50ste huwelijksverjaardag. Ze kregen er ook felicitaties van het gemeentebestuur in de persoon van schepen Anthony Wittesaele. Het echtpaar stapte precies 50 jaar eerder in het huwelijksbootje, op 6 september 1968.

Gerard Cok is geboren in Kruiningen (Nederland). Hij groeide op in een gezin met 7 kinderen. Zijn vader was landbouwer. Het gezin woonde in Kruiningen en Gerard bracht er zijn jeugd door en liep er school. Hij werd vrijgesteld van legerdienst. Gerard begon zijn carrière in de financiële wereld als bankdirecteur. Op de leeftijd van 35 jaar werd hij zelfstandig investeerder.

Marie De Bakker zag het levenslicht in Hontenesse (Nederland). Ze komt eveneens uit een gezin met 7 kinderen. Haar vader was landbouwer. Het gezin woonde in Hontenesse (bij Hulst) en Marie liep er school en bracht er haar jeugd door. Na haar schoolperiode werkte Marie als kantoorbediende. Later was ze administratief medewerkster in de zaak van haar man.

Het paar heeft 2 kinderen en 5 kleinkinderen. Dochter Miranda is financieel investeerder en gehuwd met Günter. Ze hebben 2 kinderen: Fleur en Mats. Zoon Erwin is eveneens financieel investeerder en samen met Audry. Ze hebben 3 kinderen: Amber, Sander en Els.

Beiden zijn op sportvlak actief. Gerard zeilt graag en Marie doet aan jazzballet.