7 juni, 2018

Gouden huwelijksjubileum Albert Calluy en Dorothea Marckx

jubileum calluy marckxOp dinsdag 5 juni 2018 vierden Albert Calluy en Dorothea Marckx hun gouden huwelijksjubileum. Het koppel trad op 7 juni 1968 in het huwelijksbootje en kreeg daarna 2 dochters: Melissa en Ilse. In naam van het gemeentebestuur feliciteerden schepenen Piet De Groote en Kris Demeyere het echtpaar bij hen thuis in de Knokkestraat. Dorothea speelde vroeger tennis. Albert heeft veel van de wereld gezien door zijn werk. Nadien deed het paar grote reizen. Dorothea leest graag en fietst graag. Albert is een fervent fietser die jaarlijks 8000 km afmaalt.

Albert is geboren op 7 juni 1945. Hij komt uit een gezin met 6 kinderen. Albert woonde met zijn gezin in Rumst en bracht er zijn jeugd door tot zijn 12 jaar. Hij liep school in Rumst, Boom, Mechelen, Antwerpen en Brussel. Zijn vader was arbeider. Albert deed legerdienst gedurende 1 jaar. Na zijn legerdienst was Albert boekhouder en financieel manager en hij eindigde zijn carrière als manager van een fabriek in Indonesië.

Dorothea is geboren op 16 juni 1948. Ze komt uit een gezin met 2 kinderen. Haar vader was arbeider. Het gezin woonde in Rumst. Dorothea liep er school en bracht er haar jeugd door. Na haar schoolperiode werkte ze als arbeider in een steenfabriek tot aan de geboorte van de kinderen. Toen nam ze de taak van huisvrouw op zich.