5 november, 2018

Gibson Brothers en The Magic Platters brengen eerbetoon aan de Soul Music

gibson brothersDe Gibson Brothers met hun twaalfkoppige band nemen je op zaterdag 17 november 2018 om 20.30 uur in het Casino mee op een muzikale reis langs de warme, opzwepende klanken van de soulmuziek. De groep brengt een muzikale ode aan hun helden: James Brown, Otis Reading en natuurlijk ook de onvergetelijke Aretha Franklin.. Na een eigen carrière van meer dan 40 jaar voelen The Gibson Brothers zich klaar om het ultieme eerbetoon te brengen aan "hun meesters" met een gloednieuwe show in Belgische première: "A Tribute to the Soul Music". Speciale gasten zijn de legendarische Platters.

The Gibson Brothers

The Gibson Brothers toeren al 40 jaar de wereld rond met hun aanstekelijke mix tussen disco en salsa. De drie broers Chris, Patrick en Alex Gibson scoorden al gauw enkele wereldhits die ook vandaag nog door iedereen kunnen worden meegezongen. Non Stop Dance en Que Sera Mi Vida haalden in Vlaanderen zelfs een nummer 1 positie in de hitlijsten, maar ook Come To America, Cuba en Latin America haalden de charts. De 3 broers uit Martinique bewijzen elke show dat ze nog niks aan enthousiasme hebben ingeboet, en weten met hun stomende set het publiek probleemloos aan het dansen te brengen.

The Magic Platters

Speciale gasten voor deze niet te vergeten avond zijn de legendarische Platters (USA). The Platters zijn vooral bekend van hun harmonieuze en ongeëvenaarde samenzang. De groep heeft onmiskenbare klassiekers in hun repertoire zoals Only You, Smoke Gets in Your Eyes en natuurlijk The Great Pretender.

De deuren gaan open om 19.30 uur en de show begint om 20.30 uur. Er is een pauze voorzien van een 20-tal minuten omstreeks 21.30 uur en het einde van de show is voorzien om 23 uur.

Meer info en tickets via deze link. Tickets kunnen ook besteld worden via: info@successevents.be.

gibson brothers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

the magic platters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

the magic platters