9 juli, 2018

Geslaagde derde editie van Zomerkriebels

nagelsOp 27 juni 2018 vond de 3de editie van Zomerkriebels plaats. Dit Zomerfeest werd georganiseerd in samenwerking tussen Soroptimist International club Knokke-Oostkust en de sociale kruidenier van het OCMW Knokke-Heist, ’t Schap (Vredestraat 6 Knokke-Heist). Mensen met een schapkaart werden die dag in de watten gelegd door de Soroptimisten.

Naast de gewone openingsdagen van ’t Schap (1e en 3e donderdag van de maand) werd daar als startschot van de zomervakantie een extra namiddag voor georganiseerd. Men werd verwelkomd met een geschenkpakket met verzorgingsproducten en lekkernijen. Vervolgens kregen de ingeschreven vrouwen de mogelijkheid om verwend te worden met een manicure.

Kinderanimatie werd voorzien onder de vorm van gezelschapsspelen en kindergrime. Er was ook een studente haartooi aanwezig die instond voor kindercoiffures. Volwassenen kregen de mogelijkheid om deel te nemen aan de gezelschapsspelletjes. De namiddag werd afgesloten met een bingospel. Er werden heerlijke desserts voorzien, en met dit warme weer waren de ijsjes zeer verfrissend. 

De mix van een zomerse temperatuur, enthousiaste dames van de Soroptimisten en dankbare bezoekers zorgden voor een mooie namiddag.

tent

stand

spel