18 mei, 2018

Fototentoonstelling Surf Tribe verlengd tot 17 juni en uitgebreid met interview en signeersessie op 27 mei

Goed nieuws voor wie de fototentoonstelling Surf Tribe van Stephan Vanfleteren nog niet bezocht heeft. Wegens groot succes (bijna 14.000 bezoekers!)  wordt deze expositie verlengd tot en met zondag 17 juni 2018 .  Het Cultuurcentrum Knokke-Heist nodigt je trouwens op zondag 27 mei 2018 om 17 uur van harte uit voor een ontmoeting met de gerenommeerde topfotograaf Stephan Vanfleteren. Stephan brengt twee gasten mee, Eddo Hartmann en Thomas Sweertvaegher, fotografen die onlangs ook bij uitgeverij Hannibal een indrukwekkend boek uitbrachten. Na het gesprek is een signeersessie voorzien met de drie fotografen. Het interview wordt in goede banen geleid door moderator Gautier Platteau van uitgeverij Hannibal.

Eddo Hartmann

Nederlander Eddo Hartmann kreeg als een van de weinige westerse fotografen de uitzonderlijke kans om de artificiële architectuur in het Noord-Koreaanse Pyongyang vast te leggen. Zijn evocatieve beeldenserie Setting the Stage – North Korea werd tentoongesteld in Pyongyang en in Huis van Marseille in Amsterdam.

Thomas Sweertvaegher

Thomas Sweertvaegher, een oud-leerling van Stephan, bracht Hallertau uit, genoemd naar de straat waarop hij zijn jeugdjaren al skatend doorbracht. Zijn krachtige zwart-witbeelden vormen een uniek fotodocument over de skateboardcultuur, die net als de surfwereld een hechte tribe vormt.

Na het gesprek is een signeersessie voorzien met de drie fotografen. Moderator: Gautier Platteau (uitgeverij Hannibal)

PRAKTISCHE INFO

Afspraak op zondag 27 mei om 17 uur in de Schouwburg van CC Scharpoord.

Reserveer tijdig, want de plaatsen zijn beperkt.

Toegangsprijs (incl. bezoek aan de expo Surf Tribe):

€ 15 / € 13 (BILL, Uitpas) / € 5 (-16 jaar)

Info en inschrijvingen: Cultuurcentrum Knokke-Heist, Maxim Willemspad 1,

T 050 630 430, cc.ticket@knokke-heist.be