16 februari, 2018

Firma Verhelst schenkt cheque van 3686 euro aan project “Knokke-Heist geeft elk kind kansen”

verhelst cheque overhandigingEind januari 2018 opende de firma Verhelst uit Oudenburg in Knokke-Heist haar uitgebreide site met 1500 m² toonzaal met tegels, een bouwshop van 1200 m², een polyvalente zaal van 1000 m² en een toonpark van 1000 m2. Het nieuwe concept luidt een geheel nieuw tijdperk in. De drie avonden lang durende openingsfestiviteiten voor architecten, klanten en personeel kenden grote bijval. Ook het schepencollege wilde de show, voor de gelegenheid ingekleed in het thema van een cruise, niet missen. Burgemeester Graaf Leopold Lippens prees in zijn toespraak het ondernemerschap in de regio. Op vrijdagmorgen 16 februari 2018 overhandigde zaakvoerder Kathleen Verhelst aan de burgemeester een cheque van 3686 euro ten voordele van het gemeentelijk kansenfonds. Het bedrag werd bijeen gespaard dankzij de milden giften van de klanten die uitgenodigd waren op de feestelijke vernissage. 

Indrukwekkende site van bijna 5000 m² volgens #MORE concept

De nieuwe toonzaal van Verhelst in de Kragendijk 94–96 oogt langs de buitenkant strak en sereen met voldoende rode accenten, de herkenbare corporate kleuren van het familiebedrijf. Uitgerekend deze generatie is toe aan een heuse upgrading van de look-and-feel van de organisatie. Kathleen Verhelst lanceerde met haar sterke marketingploeg twee jaar geleden het #MORE concept. Verhelst is meer dan het stapelen en verkopen van bouwmaterialen. Dat ondervonden de talrijke bezoekers op de feestelijke inhuldiging. In de gloednieuwe showroom maakten ze kennis met de vele toepassingen en mogelijkheden van tegels, mozaïeken en wandoplossingen. Dit alles smakelijk en aanlokkelijk geëvoceerd in de verschillende ‘stijlkamers’.

Vier generaties

Kathleen Verhelst: “Twee jaar geleden zijn we hiermee van wal gestoken om nadrukkelijker de klemtoon te leggen op de expertise die wij sinds vier generaties binnenshuis koesteren. Vandaag evolueren we meer en meer naar maatwerk. Steen op maat is genoegzaam bekend en verder zijn er de quasi onuitputtelijke mogelijkheden van keramiek dat een gedaantewisseling met natuursteen moeiteloos weet uit te stralen met alle praktische gevolgen van dien. We merken dat de behoefte aan expertise sterker leeft dan ooit.”

Co-creatie met architecten

Vandaag zit de groep Verhelst in de tweede fase van het #MORE concept en geldt de gloednieuwe showroom als absolute parel op de kroon van de organisatie. Verhelst zoekt ook in deze regio moedwillig de co-creatie op om samen met architecten betekenisvolle projecten te realiseren. Laat dat nu net onze hoofdbekommernis zijn: kennis en inspiratie vakkundig doen samengaan.

verhelst cheque overhandiging

 

 

 

 

 

 

 

 

 

verhelst cheque overhandiging

 

 

 

 

 

 

 

 

 

verhelst cheque overhandiging