12 april, 2018

Field Warz in Duinenwater van 13 tot 15 april 2018

field warzTijdens het weekend van 13, 14 en 15 april organiseren de Jeugdraad Knokke-Heist en Jeugdclub ’t Verzet een shootevenement waar allerlei spelen als paintball, bumperbal, katapult en boogschieten centraal staan. Field Warz vindt plaats op een open veld naast de jeugdclub ter hoogte van Duinenwater 45, dicht bij Sportoase en Lakeside Paradise. Tijdens dat weekend richten de organisatoren een ‘war zone’ in waarop alle jongeren van Knokke-Heist en omstreken de kans krijgen om kennis te maken met paintball. Bij paintball is het de bedoeling de tegenstander te raken met een verfballetje, dat wordt afgevuurd uit een luchtdrukpistool. Als je hierin slaagt, moet de geraakte tegenstander het speelveld verlaten tot het volgende spel begint. Wie niet wil paintballen kan ook een partijtje bumperbal spelen. Bij bumperbal speel je een voetbalmatch in een opgeblazen bal. Het is een hilarische, sportieve teambuilding activiteit voor jong en oud. Hiervoor betaal je € 2 per persoon per halfuur. De scheidsrechters van dienst zorgen ervoor dat op de speelterreinen alle veiligheidsvoorschriften strikt worden nageleefd.

Randanimatie

Naast een spelletje paintball is het voor het eerst dit jaar mogelijk om katapult te schieten, te leren boogschieten met de festivalwip of een partijtje bumperbal te spelen. De speelzones liggen rond de bar van de jeugdclub waar er een ruim drankassortiment is aan democratische prijzen. Tijdens het Field Warz weekend kan je ook heerlijke croque monsieurs kopen.

Inschrijven

Je kan vooraf online inschrijven voor vrijdagmiddag, zaterdag of zondag met een groep van minimum 5 en maximum 20 personen. Het paintballterrein wordt dan voor één uur ter beschikking gesteld aan deze groep. De minimumleeftijd is 16 jaar. Deelname is 15 euro per persoon voor 1 uur. Voor deze prijs krijg je 100 verfballetjes om te starten. Extra verfballetjes zijn aan te kopen per 100 voor 5 euro. Schrijf je in via het online inschrijvingsformulier: dat vind je terug op het Facebookevenement of op www.jeugdclubtverzet.be. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met het uur. Wie eerst inschrijft, krijgt als eerste de kans om deel te nemen.

Wanneer?

 

Voor meer vragen:

Magaly Dezutter, M 0498 47 54 55, E info@jeugdclubtverzet.be

Maarten Cabooter, M 0494 81 48 04

field warz