8 juli, 2013 - 31 december, 2014

Club Med Challenge 2013: bouw het sterkste zandkasteel!

club med challengeOp woensdag 14 augustus vormt de River Woods Beach Club in Knokke-Zoute vanaf 14 uur opnieuw het decor voor de Club Med Challenge Zandkastelenwedstrijd. Jong en oud kunnen zich helemaal uitleven bij de bouw van stevige zandkastelen. Het zandkasteel dat het langst weerstaat aan de opkomende zee is de winnaar. In totaal worden meer dan 600 deelnemers verwacht die in teams strijden om de titel. Het belooft een spannende strijd te worden. Schrijf je dus zeker in!

 

Al meer dan dertig jaar lang slaan Brussels Club en River Woods Beach Club de handen in elkaar voor een jaarlijkse grote zandkastelenwedstrijd. Dit jaar wordt het evenement voor de tweede keer gesponsord door vakantiespecialist Club Med.

 

De opbrengst van de wedstrijd gaat integraal naar het goede doel Smiles. Deze organisatie is in 1999 opgericht door Monique Kuborn en zet zich in voor kinderen die besmet zijn met HIV. Smiles is verbonden aan de afdeling Pediatrie in het Sint-Pietsziekenhuis in Brussel. Het project staat besmette kinderen bij, zowel voor de dagelijkse activiteiten als met financiële steun voor wetenschappelijk onderzoek en medisch materiaal.

 

Inschrijven kan vanaf 1 augustus aan de River Woods Beach Club.