21 april, 2017

60 jaar Scouts Sint-Joris

De Scouts Knokke blaast dit jaar zestig kaarsjes uit, en heel Knokke-Heist zal het geweten hebben! Op zaterdag 22 april 2017 organiseert de scouts een feestelijk evenement om deze verjaardag te vieren. Verwacht je in de Heilig Hartlaan tussen de Van Bunnenlaan en Jef Mennekenslaan maar aan een dag vol scouteske spelen, avontuur en hopen plezier! Om halfelf begint de dag aan de scoutslokalen (Heilige Hartlaan 4), waar een reusachtige springkastelencollectie je op kousevoeten ligt op te wachten. Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten te beleven en op twaalf uur, kan de energie weer aangevuld worden met een gratis picknick, voorzien door de scouts.

Om 18 uur trekt de meute kinderen en jongeren naar ’t Verzet in Duinenwater, onder het waakzaam oog van de leiding. Daar zullen de ouders hen staan opwachten met een lekkere aperitief in de hand. Voor iedereen is er wel wat wils, want de parking van ’t Verzet zal vol staan met food trucks voor een hapje en een drankje. Later op da avond, rond acht uur, wacht er iedereen een fameus spektakel, in elkaar getimmerd door de leiding en de gasten. Dit hoogtepunt vloeit over in een echt feest met dans en muziek dat nog tot in de vroege uurtjes zal doorgaan, op de beats van jivebands en Dj’s.

De Scouts van Knokke nodigt iedereen van harte uit op dit feest en hoopt dan ook van harte veel volk te mogen ontvangen!

 

Meer info: http://scoutsknokke.be