Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Ontdek het talent van MAAK op zaterdag 4 mei tijdens MAAKrock in de tuin van Cultuurcentrum Scharpoord

MAAK barst van het talent en wil dat graag met de wereld delen. In de afdeling jazz-pop-rock volgen leerlingen muziek naast hun instrument- of zangles ook combo, waar ze leren hoe het is om samen muziek te maken. Samen vormen ze een band en leren ze op elkaar inspelen en dat klinkt verrassend goed! Zo goed dat MAAK met al dit talent samen een eigen festival organiseert op zaterdag 4 mei 2024 in de tuin van Cultuurcentrum Scharpoord: MAAKrock!

Festival vol talent
Tussen 13 en 16 uur wordt de tuin van Cultuurcentrum Scharpoord omgetoverd tot een klein festivalterrein met steengoede muziek. Geniet met een drankje van de festivalsfeer terwijl je supportert voor lokaal talent. Een stralende zon zou het festival compleet maken, maar mocht regen roet in het eten gooien, dan spelen de combo’s hun set gewoon in MAAK zelf in de Van Steenestraat 9.

Zelf muziek leren?
MAAKrock is ook de uitgelezen kans om kennis te maken met de mogelijkheden van MAAK. Het is een mooi voorbeeld van hoe iemand z’n talenten kan ontplooien en naar buiten brengen. Wie zelf zin krijgt om muziek te leren of een nieuw instrument te ontdekken, is ook welkom op de opendeur van MAAK op zondag 26 mei tussen 14 en 17 uur in de Van Steenestraat 9. Vanaf die dag kan je ook inschrijven voor de lessen die starten vanaf september 2024.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter