Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Tickets nieuw cultuurseizoen Cultuurcentrum Scharpoord te koop vanaf woensdag 15 mei

Het programma van het nieuwe cultuurseizoen is bekend! Het belooft opnieuw een opwindend en divers seizoen te worden! Benieuwd naar het volledige programma? De cultuurbrochures rollen van de pers en zitten weldra bij jou in de bus! Neem gerust al een kijkje op cultuur.knokke-heist.be, waar je de brochures digitaal kunt doorbladeren. Zet woensdag 15 mei 2024 in je agenda, vanaf dan kan je jouw tickets bestellen of inschrijven via cultuur.knokke-heist.be, telefonisch op 050 63 04 30 of aan de balie van het cultuurcentrum.

Het cultuurcentrum zet niet alleen in op een rijk podiumaanbod, ze nodigen ook heel wat boeiende sprekers uit en op maandag is er film. Klinkende namen dit seizoen zijn niemand minder dan de gebroeders Raf en Mich van Kommil Foo. Zij bijten de spits af op zaterdag 12 oktober. Voor de liefhebbers van muziek is er een line-up om van te watertanden met namen als Scala, Hendrik Lasure en Soetkin Baptiste. Humorliefhebbers kunnen zich verheugen op optredens van Arnout van den Bossche en David Galle. En voor de theaterfanaten onder ons presenteren we meeslepende stukken met topacteurs zoals Bart Hollanders, Titus De Voogdt en Tom Van Dyck.

Wie graag creatief aan de slag gaat, iets nieuws leert of nieuwe sociale contacten wil opzoeken, kan zich inschrijven voor één van de vele cursussen of workshops. Ontspannende yoga, een taal leren, zelf een natuurlijk parfum maken of leren werken met je smartphone of computer? Er is voor ieder wat wils. En het cultuurcentrum neemt je ook mee buiten de gemeentegrenzen, neem een kijkje, want er zijn heel wat interessante culturele uitstappen gepland.

Natuurlijk vergeten we ook onze jongste bezoekers niet! Ontdek de betoverende familievoorstellingen en -films. Absoluut hoogtepunt is het Spruitjesfestival, dat plaatsvindt tijdens de herfstvakantie. Van 27 tot 29 oktober wordt de tuin van Cultuurcentrum Scharpoord omgetoverd tot een klein cultuurparadijs. Een event dat jong en oud kan bekoren.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen voor een seizoen vol culturele pracht en praal. Laat je opnieuw betoveren door ons aanbod en reserveer snel je tickets!

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter