Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Na afsluiting kampioenschap 2023 kijkt WTC Roadrunners al uit naar viering 20-jarig bestaan in 2025

Met de start van het nieuwe wielerseizoen 2024 heeft WTC Roadrunners ook het kampioenschap van 2023 afgesloten. Op woensdag 17 april 2024 werden in café De Oosthoek de kampioenentruien dan ook uitgereikt door voorzitter Jerry Dobbelaere. Met maar liefst 12 300 punten mag Björn Bailliu, ook wel gekend als "Rusty" de regenboogtrui aanhijsen. Wetende dat je 100 punten per rit krijgt, is dit echt met volle overgave fietsen voor het kampioenschap. In de top 5 eindigen dan in deze volgorde: Franky Meyers, Bart Ackaert, Luc De Muynck en Kenny Meyers die hun trui met de Belgische driekleur uitgereikt kregen. Als fietsclub van de kust waar veel vissers en baggeraars meefietsen, beschikken de Roadrunners ook over een apart klassement voor de Zeeratte. Dit jaar gaat deze mariene titel naar Steve Allaert.

 Zoals elk jaar gaan de Roadrunners ook op fietsreis. “Dit jaar kiezen we terug voor onze heimat van weleer in La Roche” weet secretaris Tim Debrandere te vertellen. “Een peloton van maar liefst 43 Roadrunners zal de Ardeense wegen een week lang onveilig gaan maken. Als dat maar goed komt... “ knipoogt Tim.

Volgend jaar bestaat WTC Roadrunners 20 jaar. Dat wordt uitgebreid gevierd waarbij verdienstelijke leden in de bloemetjes worden gezet. Meer info over dit jubileumjaar volgt nog. Maar ook hun beruchte Après-ski fuif bestaat dit jaar 25 jaar! Reeds een kwarteeuw lang zet deze zotte bende Zaal Ravelingen op stelten en is het evenement uitgegroeid tot de grootste carnavalsfuif van onze regio. Niemand minder dan Vieze Jack zal deze feesteditie extra luister bij zetten. De opwarming wordt verzorgd door Schorre Chef & Mc Vals. Noteer dus alvast vrijdag 25 oktober 2024 in jullie agenda!  

Meer info: Secretaris WTC Roadrunners Tim Debrabandere: 0486 24 33 15 - timdebrabandere@hotmail.com

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter