Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Dans Solo Latino met Annick Verhelle in sportcentrum Laguna

Op dinsdag 16 april 2024 start Annick Verhelle een nieuwe lessenreeks Solo Latino, een dans zonder partner op Latijns-Amerikaanse ritmes. Naast salsa suelta (solodans van Cubaanse oorsprong) staan ook andere Latijns-Amerikaanse dansen op het programma zoals bachata, chachacha, merengue en cumbia. Wie vóór 15 april 2024 inschrijft geniet van 5 euro korting. De acht lessen vinden plaats in Sportcentrum Laguna in de Krommedijk 32 in Duinbergen.

Van 19.30 tot 20.30 uur zijn er lessen voor beginners. Ervaring is niet vereist in deze cursus. Je geniet al dansend van de zuiderse klanken en maakt kennis met verschillende ritmes en basisbewegingen. Van 20.30 tot 21.30 uur is er les voor gevorderden. Hier is enige ervaring vereist. Complexere passen en combinaties komen aan bod. Zowel bij beginners als bij gevorderden worden ook groepsdansen aangeleerd die je zelf kan meedansen op Latinofuiven en -evenementen. Fun verzekerd!

Wie is Annick Verhelle?
Annick woont in Brugge en genoot een opleiding Lichamelijke Opvoeding - Biologie. Sindsdien is ze werkzaam als sportlerares. Dans is steeds haar grootste passie geweest. Ze startte op jonge leeftijd met klassiek ballet en ontdekte kort daarna de liefde voor jazz-dans. Gefascineerd door de sterke vakkennis van menig lesgever, die haar in allerlei cursussen en internationale dansstages inspireerden, kon zij zich door de jaren heen vervolmaken. Aerobics, tae bo, spinning, pilates en yoga waren voor haar leuke afwisselingen. Ze volgde tevens lessen Irish Style Dance en houdt van Zumba. In 2015 verloor Annick haar hart aan de salsa.

Data lessen: 16 en 23 april/ 14,21 en 28 mei/ 4,11 en 18 juni

Deelname: € 80 per reeks - € 75 bij betaling vóór 15 april 2024
Een proefles kost € 10 en wordt bij inschrijving achteraf in mindering gebracht.

Als nieuw betalend lid graag vooraf registreren via: https://forms.gle/3ATD71t5efBFZwMX8

Vragen? Mail naar salsa.knokke@gmail.com

Betaling gebeurt cash of via overschrijving op BE75 7370 5973 3451 met vermelding 'Solo Latino' + 'Naam en voornaam’.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter