Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Vlaamse thrillerauteur Toni Coppers komt naar Standaard Boekhandel Knokke-Heist

De gerenommeerde thrillerauteur Toni Coppers komt op woensdag 3 april 2024 langs in de Standaard Boekhandel in de Lippenslaan 86 in Knokke-Heist. Het evenement staat gepland van 11 tot 12.30 uur en biedt lezers de gelegenheid om de auteur van de befaamde Alex Berger-reeks te ontmoeten.     

Toni Coppers, ooit gestart als radioproducer en reisjournalist bij de openbare omroep, heeft zich sinds 2020 onderscheiden als één van de meest geprezen thrillerauteurs van Vlaanderen. Zijn reeks, die draait om de eigenzinnige privédetective Alex Berger, heeft vele lezers weten te betoveren. Nu, ter gelegenheid van de lancering van het vierde deel in de serie getiteld 'Roofdier', zal Toni Coppers persoonlijk aanwezig zijn om zijn fans te ontmoeten.    

Het evenement belooft een boeiende ervaring te worden voor liefhebbers van het genre. Naast de kans om met Toni Coppers in gesprek te gaan, kunnen bezoekers genieten van een glaasje bubbels.   

De plaatselijke Standaard Boekhandel nodigt alle liefhebbers van spannende literatuur uit om de kans niet te missen om Toni Coppers persoonlijk te ontmoeten en zijn nieuwste werk te ontdekken.     

Voor meer informatie kun je contact opnemen met zaakvoerder Daan Van der Sluys bij Standaard Boekhandel Knokke-Heist op 050 60 39 31 of per e-mail op sb.knokkeheist@standaardboekhandel.be 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter