Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Shop jouw KH-kerstcadeau op de webshop van Knokke-Heist!

Geschenkinspiratie nodig om te scoren tijdens de feestdagen? Op de webshop van Knokke-Heist vind je heel wat leuke cadeautjes terug voor hem, haar en kids. Van gepersonaliseerde Knokke-Heist gadgets tot interessante boeken: er is voor ieder wat wils!  

 

Maak het gezellig in huis met onze heerlijke geurkaarsen en parfumflessen met geurstokjes. Met het trendy multifunctioneel accessoiretasje heb je al jouw essentials dicht bij de hand of pimp de koelkast met een onze populaire Folon magneet.  

Voeg extra klasse toe aan je wijnmoment met onze glazen decanteerkaraf of de stijlvolle wijnopener van Alessi met een touch van Knokke-Heist. Voor gastronomieliefhebbers zijn er ook heel wat heerlijke streekproducten beschikbaar en is de nieuwe editie van de culinaire gids Gault&Millau “A Taste of Knokke-Heist” een aanrader met naast de toprestaurants ook bijkomende unieke adressen om lekker te eten en drinken.

Voor de allerkleinsten zijn er naast gepersonaliseerde Knokke-Heist strandemmertjes ook het Zwin in LEGO®blokken. Voor de wielerfanaten bracht Knokke-Heist een leuke merchandise-lijn uit, neem zeker een kijkje! Met al deze kleurrijke en praktische gepersonaliseerde gadgets lijkt Knokke-Heist dus nooit ver weg.

 

Kortom, bij onze online winkel koop je voor iedereen een geschikt en origineel geschenk met steeds dat vleugje Knokke-Heist. Ontdek de verschillende collecties op shop.myknokke-heist.be. Onze unieke spulletjes smeken om onder jouw kerstboom te belanden!  

Geef je liever een ervaring cadeau? Dan zijn tickets voor onze musea HEY & het For Freedom Museum, het Zwin Natuur Park of een cultuurvoorstelling exact wat je zoekt. Voor wie het een tikkeltje meer mag zijn, kan een hotelovernachting boeken in Knokke-Heist. Verras je dierbare met de meest exclusieve hotels, een gezellige vakantiewoning of een charmante B&B. Knokke-Heist bruist van de mogelijkheden!

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter